om os!

Mette Friis

For mig er det vigtigt at livet ikke giver flere udfordringer end dem som vi ikke kan komme uden om. Nogle ting kan andre løse for os, mens andre er vi nødt til selv at gøre en indsats for. Derfor har jeg besluttet, at jeg med min viden og ekspertise inden for allergibehandling, psykisk afbalancering, smertebehandling/-håndtering og kostvejledning vil give så mange som muligt chance for at få et bedre liv.

Jeg er uddannet sygeplejerske med en diplomuddannelse i forskning og pædagogik. Så tog jeg læreruddannelsen og var på lilleskole i mange år. Altid har kostens betydning for trivsel været et omdrejningspunkt i mit arbejde. I marts 2018 blev jeg certificeret ALFAkinesiolog og stresskonsulent, og i juni blev jeg færdig med kostvejleder uddannelse.

Jeg er RAB godkendt ALFAkinesiolog, hvilket gør at jeg har forpligtet mig til løbende at opdatere mig på mit felt, og at jeg opfylder nogle krav, der følger med titlen.

Motivation - I sommeren 2016 valgte min mand at tage til en ALFAkinesiolog, for at slippe af med sin meget voldsomme græsallergi. Jeg synes, han var noget fjollet, for alle ved jo at allergi udløses af allergener, som aktiverer immunforsvaret og dermed udløser histamin - og så har vi alle symptomerne som løbende øjne og næse, nys og kløe. Hånligt sagde jeg: "God fornøjelse med det trylleri - hvis det virker, bliver jeg nødt til at lære det" - og det gjorde det!

Man behøver ikke at tro på det - det virker alligevel! 

Kompetencer:

Behandling af allergier uden medicin og bivirkninger​

Kostvejledning til personer, som har diabetes (stabilisering af blodsukker), anti-cancerkost, MB-Crohn, Colitis ulcerosa, irriteret tyktarm, mavesår, smertereducering mm. Testning for Candida og tilhørende kostvejledning.

Vitamin- og mineraltestning

Psykisk afbalancering f.eks. fobier, angst, psykisk relaterede smarter, stress efter voldsomme oplevelser mm.

Smertebehandling og vejledning i hvordan man undgår tilbagefald.

Du kan også møde mig på:

KVIT allergien, Kvinderupvej 13, 3550 Slangerup, Telf.: 2045 3035, www.farvelallergifobiangst.dk

Eller skriv til mig på: 

mette-friis@mail.dk eller info@allergiholdet.dk

Mo Olofsson

Jeg har en passion for at hjælpe andre mennesker til at få en bedre livskvalitet. Jeg coacher og vejleder alle, unge som gamle, til et sundere og rigere liv.

Oprindelig er jeg uddannet på CBS som erhvervsjurist og civiløkonom og har igennem 25 år arbejdet med virksomheder i hele Norden som Management Consultant. Kompetanceområderne var her målstyret ledelse, personaleudvikling og uddannelse.

Som 20 årig startede jeg som ungdomsskolelærer på Næstved Ungdomsskole. Her var jeg i 10 år. Senere tog jeg en uddannelse som Idrætsinstruktør og i 2017 blev jeg certificeret ALFAkinesiolog og Stresskonsulent.


Jeg er endvidere  bestyrelsesformand for Støtteforeningen Arresødal Hospice i Frederiksværk samt medlem af bestyrelsen for Arresødal Hospice. Tillidsposter der forhåbentlig  bevidner om min passion for andre menneskers ve og vel. 

Kompetancer:

Allergibehandling uden medicin og bivirkninger.

Vejledning til Psoreasis klienter.

Stresstest og stresslokalisering. Stress-styring og genkendelse af faresignaler. Fysiske og psykiske stress-symptomer. Kinesiologisk testning af stress, fødevarer og psykisk belastning. Fysiske og psykiske afspændingsteknikker. 

 

Stressrelaterede smerter (hovedpine, skuldersmerter, musearm/tennisarm og ryg- og lændesmerter). behandling og forebyggelse. Ergonomi og stress - arbejdsmiljøvurdering. 

 

Kostplan mod stress, smerter og allergi samt Candida test og behandling

Energiøvelser og moderat motionsprogram mod stress.

Arbejdsplanlægning, motivations- og flowstrategier.

Mentaltræning mod stress og manglende selvtillid. 

Behandling af fobier og frygt.

Certificeret ALFA kinesiolog og Stresskonsulent

Målstyret ledelse - individuelt eller som gruppe

Du kan også møde mig på:

SUND-STIL.DK, Kælderbjerg Park 45, 3210 Vejby, tlf.: 4046 1018, www.sund-stil.dk

eller skriv til mig på:

info@sund-stil.dk eller info@allergiholdet.dk

Mette og Mo tager gerne ud og holder en temadag, i jeres firma eller forening, om forebyggelse af f.eks. stress, arbejdsstillinger, arbejdsplanlægning.

 

Hvis I tænker der er noget vi kan hjælpe med i en større eller mindre forsamling, er I velkomne til at ringe til os og høre om det er noget vi kan levere.

KONTAKT OS

Created by allergiholdet 2019

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn - sorte cirkel

Allergiholdet.dk

​​

Tel: +45 2045 3045 /Mette Friis

KVIT allergien

Kvinderupvej 13

3550 Slangerup

info@allergiholdet.dk

Tel: +45 4046 1018 /Mo Olofsson

SUND-STIL.DK

Kælderbjerg Park 45

3210 Vejby

info@allergiholdet.dk